Välkommen till Fiberföreningen Robertshöjd.Net!

Före detta Robertshöjds Radhus Intresseförening för Kabel-TV

Vi förkortar namnet i texterna kort och gott till föreningen.

Intresseföreningen är öppen för boende i Robertshöjds Samfällighetsförening och erbjuder för en fast månadsavgift infrastruktur för tv, telefoni och bredband. I månadsavgiften till föreningen ingår Com Hems grundutbud för TV via kopparkabel och/eller internet från Bahnhof via fiberkabel (samt infrastruktur, administration och underhåll). Föreningen har inget vinstintresse utan förmedlar/förhandlar bara kostnaden gemensamt för de boende i området.

Varje medlem kan utöka tjänsterna från ovan nämnda leveranrörer med TV-paket, telefoni, snabbare internet med mera.

På den här sidan hittar du information om hur föreningen fungerar. Vi försöker också samla allmän information som kan vara intressant för medlemmarna.

I och med fiberindragningen 2019 är hela 229 av de 232 hushållen i området medlemmar i vår förening med tjänster i fiberkabel, kopparkabel - eller både och.

AKTUELLT:

2020-08-25 Avtal med Comhem förnyat efter beslut på årsmötet!

Läs mer om detta i vårt nyhetsbrev här.

2020-04-16 Nyheter kring grundutbudet från Com Hem (uppdaterad)

Det digitala grundutbudet har nu fått fler kanaler - och de analoga sändningarna upphör helt i September. Ingår gör nu också en basic platstjänst (Com Hem Play) så att man kan se grundkanalerna på webben eller i app på telefon/surfplatta (iOS och Android).

OBS! Radiosändningarna i Com Hem nätet kommer också att försvinna i September.

Läs mer här: https://www.comhem.se/tv/digitalisering

2020-01-28 Avtalsförhandling med Com Hem

Nu har vi inlett förhandling med Com Hem kring eventuellt nytt avtal efter att det nuvarande upphör i December 2020. Fiberföreningens årsstämma (prel den 26:e Maj) ska ta ställning till om Com Hem ska finnas kvar eller bytas mot annan leverantör - eller om vi ska stänga ned kopparnätet och bara erbjuda fiber.

Kallelse till årsmötet innehåller också en medlemsenkät med detaljerat förslag (kommer i brevlådan senast 2 veckor före årsmötet).

Senaste utskicken hittar du i Dokumentarkivet här!