Support

Ibland kan det förstås hända att det dyker upp problem. Både med våra nät i stort och med utrustningen du har hemma. Du kontaktar alltid leverantörernas kundtjänst vid problem:

  • Bahnhof kring tjänsterna i fiberkabeln

OBS! Om du köpt IP-TV från Sappa vänder du dig direkt till dem
  • Tele2 kring tjänsterna i kopparkabeln

Bahnhofs kundtjänst - 010-510 00 00 - 8-19.00 vardagar & 10-14.30 helger

https://www.bahnhof.se/om/kontakt

www.bahnhof.se


Tele2s kundtjänst - 90 222 - 8-19.00 vardagar & 9-15 lördagar

www.tele2.se/kundservice/kontakt

www.tele2.se

Supporten gör en första felsökning på distans - och skickar när det behövs ut en tekniker. Företagens supportansvar sträcker sig till att omfatta utrustningen de levererat (alltså modem, router eller digitalbox).

Ibland kan det vara problem med TV, datorer och den egna utrustningen, och då är tipset att konsultera någon anhörig som har bra koll. Det finns också många trevliga grannar att prata med om man har problem. Chansen finns ju att något stött på din frågeställning innan du själv - och hittat en bra lösning. Testa vårt diskussionsforum på Facebook!

Vill du flytta, ändra eller på något sätt påverka uttagen för koppartjänst (Tele2) - måste du anlita en av Tele2 godkänd installatör. Vi rekommenderar att ni ringer Bäck installation för bokning av tekniker och kostnadsförslag; 0300-71 999

Vill du flytta, ändra eller på något sätt påverka fiberuttaget - måste du anlita en av Assemblin. Vänd dig till styrelsen för förmedling av kontakt!