TV via kopparnätet

TV är bastjänsten i vårt kopparerbjudande. Månadskostnaden på 80 kr (inkl medlemsavgift) inkluderar ett grundutbud av TV kanaler.


OBS! För dig som även har fibertjänsten är månadskostnaden 230 kr.

Leverantör av TV-tjänsten i kopparnätet är företaget Tele2 - som har egen kundservice och support - se supportsidan!

Grundutbud

Följande grundutbud från Tele2 har du för närvarande tillgång till automatiskt genom ditt medlemskap i föreningen. Dvs UTAN att teckna extra abonnemang hos Tele2. Utbudet är flexibelt och kan dock ändras under avtalstiden.


Digitala kanaler (kräver en kompatibel TV alternativt Tele2-godkänd digitalbox eller en TV med inbyggd DVB-C-mottagare):

Digitalboxar eller TV-apparater som fungerar med Tele2 är märkta med DVB-C (där C står för Cable som i Kabel-TV).

OBS! Modeller märkta DVB-T är gjorda för marksänd TV (dvs via antenn, t ex Boxer) och modeller märkta DVB-S är gjorda för satellitmottagare. Ingen av dessa fungerar med Tele2. Har man alltså en TV med inbyggd DVB-S eller DVB-T-mottagare får man alltså ordna en separat digitalbox för att kunna se de digitala sändningarna i Kabel-TV-nätet.

Nästan alla TV-apparater sålda efter 2008 han inbyggt stöd både för både DVB-C och DVB-T. Med dessa behövs ingen ytterligare utrustning för att se på TV-kanalerna från Tele2. Det är bara att ansluta en antennkabeln från Tele2/Comhem-uttaget och göra en kanalsökning.

Tele2s kundtjänst   -   90 222   -   8-19.00 vardagar & 9-15 lördagar

www.tele2.se/kundservice/kontakt

www.tele2.se